Årsmöte online 22 augusti

Välkommen på årsmöte för Göteborgs goklubb lördagen den 22 augusti klockan 14.00. Mötet hålls i år online på plattformen Discord. Länk till mötesrummet kommer att läggas ut här på hemsidan, samt på klubbens facebook grupp innan mötet startar. Anmäl er gärna i förväg om ni vill komma till klubbens epost: gbg.goklubb@gmail.com. Välkomna!

Julstängt på klubben

Klubben kommer att vara stängd i två veckor över jul och nyår. Vi öppnar igen den 8:e Januari och har därefter öppet som vanligt varje onsdag från 18.00 - 21.30.

God jul och gott nytt år!

Öppettider i höst

Från och med i kväll är klubben öppen igen efter sommaruppehållet och vi planerar att hålla öppet varje onsdag kväll till och med den 18:e December. Tiden är som vanligt 18.00 - 21.30 och platsen är klubblokalen på skolgatan. Varmt välkomna!

Sommarstängt på klubben i Juli

Goklubben kommer att hålla sommarstängt de två sista onsdagarna i Juli (24:e & 31:a) då flera ansvariga kommer att befinna sig i Bryssel för att deltaga i årets EGC. Vi öppnar igen som vanligt från onsdagen den 7:e Augusti och planerar därifrån att hålla öppet varje vecka fram till jul. Glad sommar!

Johan Berntsson klubbmästare 2019

Johan Berntsson 2d blev årets klubbmästare efter att ha besegrat andraplatstagaren Robin Nilsson 1d i en spännande finalmatch. Utöver rätten att kalla sig klubbmästare 2019 vann Johan även gratis inträde till årets upplaga av Göteborg Open. Stort grattis!

Bild på några av deltagarna i mästerskapet:

Klubbmästerskap den 5:e maj 2019

Göteborgs go-klubb bjuder härmed in till årets klubbmästerskap söndagen den 5:e maj 2019. Vi håller till i vår vanliga spellokal på Skolgatan 21. Turnering är gratis för medlemmar och vi bjuder på kaffe, te och enklare fika under turneringen.

Välkommen på årsmöte den 27 mars

Den 27 mars klockan 19.00 kommer vi att hålla årsmöte för goklubben i lokalen på skolgatan i Haga. Alla klubbens medlemmar är välkomna att deltaga vid mötet som beräknas vara ca 45 minuter. Om man inte vill vara med på mötet utan bara komma och spela som vanligt är även detta möjligt. För de som deltar i mötet finns det naturligtvis också möjlighet att spela go som vanligt både före och efter mötet.

Stängt på klubben onsdagen 27/2

Onsdagen den 27:e februari kommer vi inte att ha någon klubbträff på skolgatan. Anledningen är att samtliga tre personer som är nyckelansvariga har andra åtaganden den kvällen (vilket är mycket ovanligt).

Hur som helst är klubben öppen som vanligt varje onsdag därefter.

Julstängt i mellandagarna

Onsdagen den 26:e December kommer det att vara julstängt på goklubben. Vi har öppet som vanligt igen från och med den 2:a Januari. God jul och gott nytt år!

Klubben öppet som vanligt i höst.

Från och med i kväll har klubben öppet som vanligt på onsdagar 18.00 - 21.30. Hjärtligt välkomna att komma förbi och spela och umgås med oss!

Pages

Subscribe to Göteborgs go-klubb RSS