Välkommen till Göteborgs goklubb!

Göteborgs goklubb är en ideell förening (organisationsnummer: 802446-9499) med syfte att främja spelandet av brädspelet go. Föreningen är ansluten till paraplyorganisationen Svenska Goförbundet. För att hålla koll på våra aktiviteter eller kontakta oss, prova via Göteborg-kanalen under Svenska Gospelare på Discord, via Facebook eller via mail till gbg.goklubb@gmail.com.

Vilka kommer till klubben?
Varje onsdag brukar det komma cirka 10 personer till klubben för att spela go eller umgås över en kopp kaffe/te. Ofta är det väldigt stor spridning på hur skickliga spelarna är. Vissa fokuserar mycket på att bli bättre medan andra bara spelar då och då som ett kul tidsfördriv. Vi hjälper gärna nya spelare med tips och frågor om spelet. Alla är välkomna, även du som aldrig spelat tidigare! Du behöver inte vara medlem i klubben för att spela med oss, men om du kommer många gånger så uppskattar vi om du blir medlem (för närvarande 300 SEK per kalenderår, 150 om du blir medlem på hösten) för att stödja klubbens verksamhet.

Var och när träffas vi?
Göteborg go-klubb ses varje onsdag kl 18-2130 på Barlastgatan 3 i Göteborg. Det går utmärkt att titta förbi utan någon föranmälan, och det är inget krav på att spela eller vinna. Det går bra att bara umgås och t.ex. prata Go över en kopp te.